Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük Metin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk

Yüzüncü Yıl Logosu Atatürk
    Kurumumuzda 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi Günü Programı kapsamında ‘Kınalı Hasan Piyesi’ Sahnelendi. 18.03.2024
    19.03.2024

     

    Kurumumuzda 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi Günü Programı gerçekleştirildi. 18.03.2024

     

    Hükümlülerin yeniden eğitilerek toplumsal yaşama uyumlarını sağlamak üzere hizmetlerini yürüten Patnos Açık Ceza İnfaz Kurumumuzda hükümlüleri vatanseverlik, dayanışma, özveri ve merhamet gibi değerler ışığında topluma yeniden kazandırmak amacıyla; 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi Günü etkinlikleri kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.

    18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 14:00'da icra edilen programa, Kurum Müdürümüz İbrahim YÜCEL, Kurum 2. Müdürümüz Miraç YAVİLİOĞLU, İdare Memurlarımız Serkan DİNÇ ve Tahsin ATEŞ ile diğer kurum personellerinin yanı sıra hükümlüler de katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen Tarih Öğretmeni Kadir Can HUMAR’ın  ‘Atatürk ve Çanakkale’ konulu konferansıyla devam etti.

    18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında kurumumuz hükümlüleri tarafından “Kınalı Hasan” isimli tiyatro oyununun sahnelenmesinin ardından günün anlam ve önemine binaen türkü ve şiirler okundu. Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle program sona erdi.

    Adres

    MALAZGİRT YOLU ÜZERİ DOĞANSU KÖYÜ MEVKİİ PATNOS AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ PATNOS / AĞRI

    Telefon

    472 623 23 00

    472 623 23 03

    E-Posta